Trainingskamp Denemarken zomer 2019 - tt4you!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trainingskamp Denemarken zomer 2019

juli 22 - juli 29

€375

Deze zomer organiseert TT4YOU voor de  5e keer een internationaal zomer trainingskamp in Silkeborg, Denemarken. Dit zevendaags trainingskamp zal plaatsvinden van 22 juli t/m 28 juli 2019. Dagelijks zal meerdere keren worden getraind in de accommodatie van de plaatselijke tafeltennisvereniging Silkeborg BTK.

Als sparring zullen er 2 Deense topspelers aanwezig zijn en daarnaast zal Jakup Folwarksi (Polen) ook afreizen naar Silkeborg.

Vervoer en verblijf

Op 21 juli 2019 vertrekken de trainers Jochem en Steffen met de spelers per auto naar Denemarken. Zondag middag 28 juli zullen we terugreizen naar Nederland.

De overnachting vind plaats in het sportcentrum van Silkeborg.

Kosten

De kosten bedragen €375,-. Dit is inclusief vervoer, verblijf, ontbijt, lunch en diner.

Deelnemers:
Aan het trainingskamp doen in totaal 32 spelers mee verdeeld over 2 zalen. Er is ruimte voor 6 Nederlandse spelers. De volgende spelers kunnen zich aanmelden:

– Landelijke jeugdspelers of jeugdspelers met een A-licentie (3 plaatsen)

– Landelijke competitie spelers bij de Heren 3e divisie of hoger (3 plaatsen)

 

Inschrijven of meer informatie? Stuur een mailtje naar info@tt4you.nl

 

* TT4you heeft een samenwerking met de Deense club Silkeborg. Meerdere keren per jaar organiseert Jochem samen met Michael Jorgenson een trainingskamp in Silkeborg.

Komt het kamp in de zomer niet goed uit maar wil je wel een keer mee op trainingskamp? Neem dan vrijblijvend contact op via info@tt4you.nl

Gegevens

Begin:
juli 22
Einde:
juli 29
Kosten:
€375