Nieuws - tt4you!

Goede resultaten tijdens de finale NJM (top 12)

In het weekend van 8 en 9 juni vonden de finales in elke leeftijdscategorie plaats. De beste 12 spelers gingen de strijd met elkaar aan. Er werden mooie resultaten behaald!
* Gabrielius 2e   jongens junioren (als kadet 1)
* Nyncke 4e         meisjes pupillen (als welp 1)
* Djen 4e             jongens kadetten
* Nico 6e             jongens kadetten

TT4you en de afdeling Midden verlengen het contract voor een nieuw jaar

Komend jaar zal Jochem samen met Yana Timina en assistent Willem Bakers actief blijven als afdelingstrainer van de afdeling midden. Een erg leuke training met enthousiaste deelnemers die ongeveer 10 keer per jaar plaatsvind. Met dank aan Flip Valero dat we dit mooie traject kunnen voortzetten.
We gaan weer ons uiterste best doen!

Jochem en Gabrielius in Kroatië voor het ETTU -13 Development kamp

Na een spannende eredivisie finale die helaas nipt verloren tegen Smash vlogen Jochem en Gabrielius op maandag naar Zagreb voor het trainingskamp vanuit de ETTU.

Het kamp stond onder leiding van toptrainers en spelers Ronald Redjep en Tian Yuan Yuan. Beiden ervaren coaches en spelers die erg goed hun best deden om de trainers en spelers te helpen. Daarnaast was er ook een fitnesscoach aanwezig die zichzelf specifiek op tafeltennis richtte.

Het trainingskamp vond plaats in Sveti Martin na Muri. Een dorp op ongeveer anderhalf uur rijden van Zagreb. Een erg mooie omgeving met een hele luxe accommodatie en goede sportfaciliteiten.
En niet te vergeten…. erg goed eten! 😉

Succesvolle trainingsweken in Denemarken!

In de meivakantie hebben 2 groepen Nederlandse spelers deelgenomen aan het trainingskamp in Silkeborg (Denemarken) Het niveau van de spelers uit Denemarken was weer erg hoog!

Week 1: Jonne, Tanya, Vincent, Matthias
Week 2: Djen, Gabrielius, Casper, Matthias en Deen

Dagelijks is er 2 keer getraind en het verblijf was in het mooie vakantie huisje van Silkeborg speler en trainer Thomas.

We kunnen terugkijken op een erg geslaagd en gezellig kamp!
TT4you heeft een goede samenwerking met de Deense club Silkeborg. Ook interesse in een kamp in Denemarken? Stuur dan even een mailtje naar info@tt4you.nl 

Nyncke actief in Luik

Nyncke de Knegt nam dit weekend deel aan het internationale jeugdtoernooi van Luik namen de NTTB selectie.

Na vertrek op vrijdag 12 april begon het toernooi op zaterdagochtend 13 april. In het sterk bezette toernooi wist Nyncke (2009) in de leeftijdsgroep 2007 en jonger een 14e plaats te behalen in het deelnemersveld met 21 speelsters. Als een van de jongste deelnemers is dit een resultaat waar Nyncke tevreden mee mag zijn. Gefeliciteerd!

Matthias neemt deel aan het ETTU Hopes selectie camp

Matthias heeft van 7 – 14 april deelgenomen aan het Eurotalents hopes selection camp in Luxemburg.

Bij dit trainingskamp kwamen de beste jongens en meisjes van 2007 en jonger bij elkaar om te trainen onder leiding van Olympisch kampioen Zhang Yining.

Matthias werd begeleid door Yana Timina en het was een erg leerzaam trainingskamp!

Jakup Folwarski sparring bij het kamp van TT4you in Denemarken en Schiedam!

Net als in 2018 zal de Poolse topspeler als sparring aanwezig zijn in Denemarken en tijdens het internationale trainingskamp in Schiedam. Jakup is een bekende uit de eredivisie en wist dit jaar maar liefst 90% van zijn wedstrijden winnend af te sluiten!

Volgend jaar zal ‘Kuba’ zoals hij genoemd word de volgende stap maken en in Duitsland 2e bundeslige gaan spelen.

Wil jij tegen deze topper spelen?
Meld je dan snel aan via: https://tt4you.nl/agenda/international-summer-camps-2019/