04
11
2019

Djen en Gabrielius nemen deel aan de ITTF Slowakije open

Door admin 0

Van vrijdag 1 tot zondag 3 november hebben Gabrielius en Djen onder begeleiding van Joeri Bakx deelgenomen aan het ITTF toernooi voor kadetten. Voor Djen was dit een mooie mogelijkheid omvinternationale ervaring op te doen. Gabrielius was als tweede geplaatst van het toernooi.

In het team event wisten Gabrielius en Djen de eerste wedstrijd te winnen met 3-1. Gabrielius zorgde voor 2 winstpartijen en samen wisten ze het dubbel te winnen.
In de tweede wedstrijd tegen Zwitserland werd helaas nipt met 3-2 verloren. Gabrielius zorgde voor beide punten, maar het dubbel werd na een 2-1 voorsprong helaas nipt verloren. Ook Djen kreeg zeker kansen
maar kon deze niet benutten.

Op zaterdag ging het enkelspel van start. Djen trof een sterke poule en wist niet tot winst te komen. Gabrielius wist 2 wedstrijden overtuigend te winnen maar verloor verassend van de Fransman Coton.
Met een tweede plaats ging Gabrielius door naar het hoofdtoernooi.
In het hoofdtoernooi werd de eerste wedstrijd bij de laatste 32 gewonnen tegen de Slowaak Samuel Arpas. Een bekende die ook traint bij het trainingscentrum in Prievidza waar TT4you vorig jaar op bezoek was. Bij de laatste 16 trof hij direct de eerste geplaatste en nr 5 van de wereld Navid Shams uit Iran. In een wedstrijd op hoog niveau werd helaas nipt met 3-2 verloren en was Gabrielius dichtbij een stunt. Navid wist uiteindelijk het toernooi te winnen.

Coach Joeri kon terugkijken op een leerzaam en geslaagd toernooi!