20
03
2017

Goede resultaten voor de tt4you spelers op het A-toernooi!

Door admin 0

Zondag 19 maart vond in Den Haag het tweede A-toernooi van het seizoen plaats en kwam de topjeugd in alle leeftijdsklassen bij elkaar om te laten zien wie de beste in zijn/haar categorie is.Jochem, Anton en Ben waren als coaches aanwezig. De vier spelers van RTC tt4you speelden sterk en lieten zich zien tijdens het toernooi!

Gabrielius Camara wist als eerstejaars pupil knap ook het tweede A-toernooi van het seizoen te winnen! In de finale was hij met 3-1 te sterk voor Jonathan Claus.

Yakup Yildizlar speelde een hoop spannende wedstrijden in zijn poule en werd uiteindelijk tweede. Hij verloor in een spannende wedstrijd van de erg sterk spelende Ivan Kahn die uiteindelijk ook het toernooi bij de welpen wist te winnen. Na 2 gewonnen wedstrijden voor plek 3-6 wist Yakup een derde plaats te behalen!

Thomas Baart speelde een sterk toernooi en wist de finale te behalen. In de finale knokte hij zich terug van een 2-0 achterstand. In de beslissende vijfde game kwam hij met 11-9 net te kort. Een knappe tweede plaats als eindresultaat!

Charlotte van Raadshooven wist de eerste ronde te winnen. In de tweede ronde verloor ze van de hoger geplaatste Emma van der Zanden. Voor plaats 3-8 liet Charlotte zich verassen voor Chana van der Venne en zakte terug in het schema met een achtste plaats als eindresultaat.

Verder waren er nog 2 spelers actief die privétraining volgen bij tt4you.

Arjan Huiden liet met ontzettend sterk en knap spel alle overige junioren ook op het tweede A-toernooi achter zich en wist opnieuw de eerste plaats te behalen bij de jongens junioren. Een erg knap resultaat!

Max Romeijn maakte het podium bij de jongens junioren compleet door een knappe derde plaats te behalen. Hij nam in de wedstrijd voor plek 3-4 revanche op Nolan Schultz waar hij eerder op de dag nog nipt in de vijfde game van verloor.