29
06
2019

Het TT4you trainingskamp in Silkeborg (Denemarken) was druk bezocht!

Door admin 0

Voor het vijfde jaar op rij organiseerde Jochem in samenwerking met collega trainer Michael Jorgenson het internationale zomerkamp in Denemarken. Door het hoge aantal inschrijving is dit kamp voor het tweede jaar op rij uitgebreid qua aantal deelnemers!

Het trainingskamp vond plaats van maandag 22 tot zondag 28 juli.
Het sportcentrum van Silkeborg bood zoals altijd weer alle faciliteiten die nodig zijn om het trainingskamp te kunnen organiseren. Naast de tafeltenniszaal van de lokale club Silkeborg kon er ook gebruikt worden van de Taekwondo, Gymnastics en judo zaal.

Opvallend was het hoge niveau dit jaar. Zo waren er meerdere Deense topjunioren en topkadetten.Ook de sparring van Jakup Folwarski (Polen) Benjamin Sorenson en Thomas Sorenson was zoals te verwachten van topkwaliteit!

Op zondag 21 juli vertrokken trainers Jochem de Hoop en Steffen Greup vanuit Nederland per auto richting Silkeborg. Na een reis van ongeveer 10 uur kwamen we aan op bestemming. Naast de 40 deelnemers uit Denemarken deden er ook 6 Nederlandse spelers mee aan het trainingskampen: Sanne de Hoop, Ivan Kahn, Colin Ligt, Bjarne van Haselkamp, Deen Rombouts en Ethan van der Velden.

Van maandag – vrijdag is er dagelijks 2/3 keer per dag getraind. Daarnaast was er ruimte voor activiteiten buiten tafeltennis. Zo zijn we gaan zwemmen, is er fanatiek minigolf gespeeld en is de mooie omgeving in Silkeborg ontdekt. Op vrijdag middag was de start van het toernooi wat op zaterdag uitgespeeld is.

We kunnen terugkijken op een erg gezellig en leerzaam trainingskamp!
Volgend jaar zal het kamp plaatsvinden van 20-26 juli.