10
11
2018

Leerzaam trainingskamp in Slowakije!

Door admin 0

Op maandag 29 oktober begon het avontuur. Om 18:40 vertrok de vlucht van Rotterdam naar Wenen. Bij aankomst in Wenen zijn we opgehaald en kwamen we na een autorit van 3 uur aan in Prievidza.

Op dinsdag 30 oktober om 09:00 was de 1e training. In een volle zaal met 12 tafels die allen bezet waren werd de 1e training van de dag gespeeld. Het niveau was hoog en er werd veel multiball training gedaan. In totaal is er op dinsdag 3 keer getraind en alle andere dagen 2 keer per dag.

Het tafeltenniscentrum Table Tennis For All overtrof alle verwachting en er waren alle faciliteiten om je volledig op tafeltennis te richten. De zaal, slaapkamers, eetruimte en fitnessruimte waren allemaal in 1 gebouw. Er waren 2 trainers altijd fulltime in de zaal en het niveau van de Slowaakse spelers was erg hoog. Ook was opvallend hoe professioneel de jonge kinderen (8,9 en 10 jaar) al bezig waren met hun sport.

Aan het trainingskamp namen deel: Gabrielius, Djen, Matthias en Joeri. De begeleiding was in handen van Jochem.

Gabrielius reisde donderdag door naar de Slowakije cadet open. Jochem is vrijdag eind van de dag teruggereisd met de overige spelers.

We kunnen terugkijken op een leuk en leerzaam trainingskamp!