29
10
2022

Trainingskamp Zweden oktober 2022

Door admin 0

Afgelopen week was tt4you met 7 spelers naar Stockholm op trainingskamp om mee te trainen bij de Zweedse tafeltennis clubs Angby en Sparvagen BTK. Beide clubs zijn een begrip in Zweden en hebben wel meer dan 700 leden per vereniging. De spelers die mee gingen waren Greg Jansen, Jochem Schoneveld, Bjarne van den Haselkamp, Sam Groenewoud, Sebastiaan Bosklopper, Tobias van Geffen en Deen Rombouts. Joël Scheurwater was daarnaast mee als trainer en begeleider. Elke dag werd twee keer getraind: in de ochtend veel meerballentraining en er was sterke sparring van Zweedse topspelers. In de middag/avond werd er met de trainingsgroepen van Angby getraind waar veel jeugd was van hoog niveau aanwezig was waardoor er hard maar ook leuk
getraind kon worden. Daarnaast werd er ook twee ochtenden bij de grootste club van Europa Sparvagen BTK getraind. Ook hier was een goed niveau en een grote groep Zweedse spelers aanwezig.
Naast het trainen werd er lekker gegeten, Stockholm verkend en een topwedstrijd uit de Zweedse tafeltennis competitie bekeken.

TT4YOU trainer Joël:
“De spelers hebben fantastisch getraind en echt stappen gemaakt op dit trainingskamp. Daarnaast was er een leuke sfeer binnen de groep en met de Zweedse spelers.”