28
01
2018

TT4YOU met 5 spelers op trainingskamp in Roemenië bij topcoach Viorel Filimon!

Door admin 0

Donderdag vroeg in de ochtend zijn we vertrokken naar Roemenië voor een zevendaags trainingskamp in Constanta. Per vliegtuig werd er gereisd naar Boekarest waar we zijn opgehaald door de Roemeense coach om per auto naar Constanta te gaan.

Mathias Scheurwater (10), Gabrielius Camara (12), Yakup Yildizlar (12), Djen Bakx (13) en Ruan Greyling (18) nemen deel aan het trainingskamp. De begeleiding is in handen van Jochem de Hoop.

Direct na aankomst op donderdag middag was de 1e training. Op vrijdag en zaterdag is er 2 keer 2,5 uur per dag getraind. Op zondag zal er 1 training zijn en in de middag / avond zijn we vrij. De overige dagen wordt er 2 keer getraind.

Het niveau in Constanta is erg hoog wat natuurlijk super is om mee te trainen. Meerdere topspelers als Elizabeth Samara en Christian Pletea zijn hier opgeleid en trainen hier ook nog steeds. Het is met name erg opvallend hoe ze al fanatiek bezig zijn met jonge kinderen van 7,8 en 9 jaar oud die al dagelijks trainen. Verder zijn de meisjes kadetten en junioren erg sterk en behoren tot de top van Europa.

De trainingen zijn heel goed en het hotel + eten is erg goed geregeld!