19
11
2015

TT4YOU organiseert internationaal trainingskamp in December

Door admin 0

Van 19 tot en met 23 december 2015 organiseert TT4YOU een internationaal trainingskamp in Dordrecht. Hiervoor zullen de coaches Aad Kwakkelstein (Engeland) en Mario Genovese (Malta) naar Nederland komen.

Aad Kwakkelstein is een bekende tafeltennispersoonlijkheid. Jarenlang was hij actief als hoofdtrainer van de destijds zeer succesvolle Rotterdamse club Feijenoord van Teylingen (FvT). Hij werkte van jongs af aan samen met latere toppers als Laurens Tromer, Rajko Gommers, Cosmin Stan, Martin Khatchanov en Patrick Oeij. Momenteel is Kwakkelstein fulltime tafeltennistrainer in Engeland. Hij komt met een groep spelers naar Dordrecht.

Mario Genovese is een bekende in Europa. Zelf is hij als speler jarenlang als prof actief geweest in de sterke Zweedse competitie. Hij was 21 keer nationaal kampioen van Malta en deed aan meerdere EK’s en WK’s mee.Momenteel is hij zeer actief als coach en heeft hij dit jaar al verschillende trainingskampen geleid in onder meer Denemarken, Zweden en Polen.

De volledige trainersstaf zal bestaan uit: Aad Kwakkelstein, Mario Genovese, Jochem de Hoop en Steffen Greup.

De deelnemers tijdens het trainingskamp zijn afkomstig uit verschillende landen. Uit Nederland en België zijn er al aanmeldingen ontvangen van eredivisiespelers en spelers uit de Belgische 1e Nationale.

Klik hier voor meer informatie. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus schrijf je vandaag nog in!