26
07
2018

TT4you trainingskamp in Denemarken succesvol van start!

Door admin 0

Momenteel zijn 32 spelers hard aan het trainen in het topsportcentrum van het Deense Silkeborg op het internationale kamp van tt4you. Met een select gezelschap van 6 Nederlandse en 24 Deense spelers slaat de succesformule van de internationale kampen ook in Denemarken aan. Dit jaar is er voor gekozen om naast de topgroep (met o.a. de Nederlandse divisiespelers, en de nummers 1 van Denemarken bij de jongens en meisjes kadetten), ook een jongere groep spelers deel te laten nemen. Niet alleen maken die veel goede trainingsuren, maar ze kunnen zich ook optrekken aan het hoge niveau. Met Jakub Folwarski (Taverzo, afgelopen seizoen 31 uit 32 gewonnen in de eredivisie) en twee Deense topspelers als sparring is er ook voor de topgroep ruim de mogelijkheid om tegen betere spelers te trainen.

 

Ook de kampleiding is een internationaal gezelschap. Vanuit Nederland coachen Jochem de Hoop en Steffen Greup de spelersgroep, en de Deense coaching staat onder leiding van Michael Jorgenson.

 

Met nog vier dagen te gaan zijn er nog voldoende trainingen waarin de spelers hun niveau verder kunnen verhogen en een sterke basis voor het komende seizoen kunnen leggen. Daarna zal iedereen weer naar huis terugkeren, en wordt het al weer bijna tijd voor de volgende internationale tt4you kampen die in Schiedam zullen plaatsvinden. Er zijn nog slechts enkele plekken vrij!