25
08
2015

Uitstekende sfeer op TT4YOU trainingskamp!

Door admin 0

Er is hard getraind en de sfeer was erg goed afgelopen week bij het TT4YOU trainingskamp. Vanaf maandag 17 augustus t/m woensdag 19 augustus 2015 heeft dit kamp plaatsgevonden.

Lees hieronder meer.

Het kamp was volledig vol en het niveau van de groep was erg hoog. Er spelen zelfs 30 van de 40 deelnemers op landelijk niveau bij de jeugd of senioren! Er was gezorgd voor sterke sparring uit de heren eredivisie. Ook de jongere spelers hebben zich goed ingezet en hebben mogen oefenen tegen betere spelers. Er was een goede balans te vinden tussen tafeltennistrainingen, fysieke trainingen en activiteiten. Hiernaast was er ook tijd voor ontspanning en rust. In de vrije tijd werd er veel Ipong gespeeld en was er ruimte om een potje te darten, kaarten of andere bordspellen te spelen.

Maandag 17 augustus
Op maandag 17 augustus om 09:00 kwamen alle deelnemers aan bij de zaal van TTV Dordrecht voor het 3 daagse TT4YOU trainingskamp. Na een kopje koffie voor de ouders werden de spelers welkom geheten en de begeleiding voorgesteld look at this web-site. De deelnemers waren verdeeld in 4 groepen en per training werd er doorgedraaid zodat iedereen tegen meerdere spelers kwam te trainen. Op de eerste dag werd er in de ochtend, middag en avond getraind. In de ochtend- en middag training lag de aandacht voornamelijk op vastheid en voetenwerk. In de avondtraining lag de focus op service en ontvangst. Hiernaast hadden de spelers nog een buitenactiviteit en rust tussen de trainingen door.

DSC_6058 DSC_5947 DSC_5995 DSC_6018

Dinsdag 18 augustus
Op dinsdag 18 augustus zaten de deelnemers rond 08:30 aan het ontbijt. Hierna werd er een training afgelegd en de shuttle run test. Na de lunch werd er opnieuw getraind en vond er een core en stability training plaats. Na het diner ging een gedeelte van de groep voetballen en het andere gedeelte legde nog een training af. De trainingen werden deze dag begonnen met regelmatige voetenwerk oefeningen die overgingen in onregelmatige en service/ontvangst oefeningen.

DSC_6349 DSC_6781DSC_6134 DSC_6850

Woensdag 19 augustus
Op woensdag 19 augustus werden de deelnemers rond 09:00 uur wakker gemaakt. In de ochtend werd de laatste tafeltennistraining en fysieke training afgelegd. Na de lunch werden er nog wedstrijden gespeeld ter afsluiting van het kamp.

DSC_6945 DSC_6950DSC_7182 DSC_7042

Kampleiding en sparring
Het kamp was onder leiding van: Jochem de Hoop, Sundeep Singh, Steffen Greup, Jacintha de Hoop, Laurens van Raadshoven en Ben de Hoop. De kampleiding heeft ook enige keren zelf meegespeeld tegen de spelers gedurende de trainingen. Hiernaast waren er ook 3 eredivisie spelers aanwezig om tegen de spelers te sparren, namelijk Patrick Oeij, Koen Hageraats en Cosmin Stan.

Foto’s
Klik hier voor alle foto’s van het trainingskamp.

Het was een succesvol kamp! De eerste basis voor het nieuwe seizoen is hier door de spelers gelegd. Allen hebben zich 100% ingezet en er is ook veel gelachen tussendoor.