08
08
2021

Week 1 van het internationale trainingskamp was een groot succes!

Door admin 0

Afgelopen maandag 2 augustus ging de 1e week van de 3 weken trainingskamp van start.

Het is inmiddels al het 7e jaar op rij dat TT4you in de zomer een internationaal trainingskamp organiseert. Jaarlijks reizen internationale en nationale enthousiaste tafeltennisspelers af naar Schiedam.

Coaches: Jochem de Hoop, Yana Timina, Ben de Hoop, Jens Wiersma

Mario Genovese (Malta) en John Dennisson (Engeland) waren helaas niet van de partij door de geldende inreisbeperkingen en verplichte quarantaine. Ondanks de internationale afmeldingen was er nog een mooie groep van 34 spelers uit Nederland, België en Denemarken. Michel de Boer (nr 4 van Nederland) nam de sparring op zich.

Coach Maurice Schulte deelde het volgende over de week:

“Hoewel het voor mij het 5e jaar is groeit mijn enthousiasme door het zien met hoeveel animo de kinderen (en volwassenen)naar het kamp toe leven en beleven. Ook dit jaar is het kamp erg sterk bezet en maakt het ons als trainers blij een nieuwe instroom van jonge spelers en beginners te zien. dit maakt de groep divers en alle nieuwe spelers worden goed opgevangen door de rest. De trainersstaf is aan elkaar gewend en zorgt voor een soepel verloop maar natuurlijk zorgen de spelers voor de sfeer. Dit jaar ben ik er alle 3 de weken met veel spelers van de clubs waar ik training geef om een optimale voorbereiding te hebben voor het nieuwe seizoen. Er wordt veel getafeltennist en met de activiteiten eromheen is de afwisseling van hard trainen en plezier perfect voor een geweldig kamp.”

Op maandag 9 augustus gaat week 2 van start, we gaan er weer een gezellige en leerzame week van maken!