Trainingskampen - tt4you!

Trainingskampen

Informatie Trainingskampen

tt4you! organiseert het hele jaar door één- en meerdaagse trainingsstages en trainingskampen in binnen- en buitenland. Dit zijn trainingen voor zowel volwassenen als voor de jeugd.

Trainingskampen in Nederland

De eendaagse trainingen worden bij diverse clubs georganiseerd. De meerdaagse trainingen in Nederland worden doorgaans bij TTV Dordrecht georganiseerd. In deze accommodatie is een goede gelegenheid om te overnachten, is er een gezellige ontspanningsruimte en is er ook de mogelijkheid om rondom de accommodatie activiteiten te organiseren. Overigens is er tijdens de overnachtingen altijd toezicht aanwezig. Afhankelijk van de omvang en samenstelling van de groep kan tt4you! verschillende trainers inzetten. Deze trainers staan altijd onder leiding van een gediplomeerde trainer, zodat de kwaliteit gewaarborgd is.

Trainingskampen in het buitenland

tt4you! organiseert nu ook internationale trainingskampen.

In juli 2015 staat een 7-daagse trainingskamp in Denemarken gepland. Dit kamp is inmiddels helemaal volgeboekt.

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding van een nieuwe meerdaagse trainingskamp in het buitenland dat, als het doorgaat,  ook in de zomervakantie gepland staat.

Meer info volgt nog op deze site.

Onze internationale trainingsstages verzorgen wij doorgaans ‘all inclusive’ en ‘vol pension’.

Inbegrepen zijn dus:

– De begeleiding door tt4you! gedurende de gehele stage.
– De reis- en het verblijf, inclusief eten en drinken.
– Het vervoer van en naar de trainingsaccommodatie.
– Trainingen inclusief materialen.

Eventuele toernooikosten als de stage of kamp wordt afgesloten met een toernooi.
Deze internationale stages en kampen zijn voor de deelnemers niet alleen op uitnodiging, maar kunnen ook in opdracht van tafeltennisorganisaties georganiseerd worden. Heeft u interesse in een internationale stage of wilt u vanuit uw tafeltennisvereniging of deze organiseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.