Sundeep Singh - tt4you!

Sundeep Singh

Mijn naam is Sundeep Singh en ik ben woonachtig in Rotterdam samen met mijn vrouw en dochter. In het dagelijks leven ben ik docent economie en decaan van het vmbo/mavo.

Ik ben op mijn 17e jaar begonnen met het geven van tafeltennistraining. Ik was meteen enthousiast en probeer dit ook over te brengen op de spelers waar ik mee werk. De tafeltennissport is fascinerend door de technische en tactische mogelijkheden in het spel.

Momenteel ben ik jeugdtrainer bij TTV TOGB van de a/b selectie, senioren gasttrainer bij NTTC en docent van de tt2 opleiding bij de NTTB. Verder ben ik in het bezit van het tt3 trainersdiploma.

Tt4you heeft het voor mij mogelijk gemaakt dat ik bij de nationale en internationale trainingskampen training kan geven aan gemotiveerde tafeltennisspelers waarbij het niveau heel divers is. De spelers hebben plezier met elkaar en gaan met een voldaan gevoel huiswaarts. Elk trainingskamp wordt er hard en goed getraind waarbij er alle plek is voor individuele aandacht voor elke speler.